kamp

Nog niets te doen in de zomer?

Ga de eerste week van de vakantie mee kamperen.
Voor kinderen van 6 tot 11 jaar biedt Scouting Pius XII al meer dan 60 jaar de kans om te speuren, zwemmen, hutten bouwen, fikkie stoken en te kamperen.

Je hoeft geen lid van onze groep te zijn om mee te gaan. Een goed humeur, een luchtbed en slaapzak zijn genoeg. Anders kom je toch gewoon eerst een keertje gratis kijken? Dat kan elke zaterdag.
Speciale actie: voor 149 euro kun je met ons mee op kamp en mag je de maand ervoor elke zaterdag meedoen met onze reis door de jungle.

Ouders,

een ervaren stafteam staat klaar om uw kind mee te nemen.
We kennen onze technieken om een super leuk en gezellig kamp te organiseren. Bent u als ouder op zoek naar een leuke activiteit voor uw kind, maar weet u niet goed wat? Scouting biedt vele mogelijkheden. scouting is een club waar veel afwisselende activiteiten worden gedaan en goed is voor de sociale ontwikkeling van kinderen. Als groep hebben wij de ervaring elk kind op zijn niveau aan te spreken.

Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen?
Neem contact met ons op via onze e-mail of kom langs!

Kamp data
Welpen (6 tot 11 jaar)          18 juli t/m 24 juli